המתכון באדיבות מיטל פדר המוכשרת, לטענתה אחד המתכונים הכי טעימים ever, אתם תשפטו…
המצרכים:
1 קג שווארמה נקבה חתוך לקוביות
1 קופסת שימורים של זיתים ירוקים מגולענים
50 גר שומן כבש בקוביות
חצי זר שטוף וקצוץ של פטרוזיליה וכוסברה
8 שיני שום קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
3 עגבניות בשלות מגורדות
מלח פלפל שחור
פפריקה מתוקה וחריפה, כורכום
אופן ההכנה:
מטגנים את השומן להמסה, מוסיפים את השום ולאחר חצי דקה את העגבניות המגורדות. מבשלים דקה ומוסיפים את רסק העגבניות וחצי כוס מים. בינתיים משרים למס’ דקות במים כדי להוציא את המליחות ומסננים. מוסיפים את הזיתים לסיר וגם את השווארמה. מוסיפים מים עד לכיסוי. מרתיחים ומבשלים למשך 15 דקות. מוסיפים תבלינים- כף פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, מעט כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים 10 דקות נוספות להסמכת הרוטב. מכבים את האש מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה מערבבים וזהו…
בתיאבון😋