אנחנו תמיד שמחים להעניק פרנסה למגדלים מקומיים. מעבר לזה, איכות הבשר הישראלי ניכרת ומרגישים את זה גם בטעם, ועל כך יעידו הלקוחות המרוצים ששבים ורוכשים את הבשר. נכון שהוא לא זול, אבל לדעתינו בהחלט מדובר באיכות ששווה את ההשקעה.
המצרכים :
- צלי כתף מבקר ישראלי טרי
- 10 שיני שום, מקולפות
- 5-6 כפות שמן זית
- פלפל שחור גרוס
- פלפל אנגלי
- קורט מלח אטלנטי
- 4 עלי דפנה
אופן ההכנה:
- חורצים בנתח חריצים ומכניסים לתוכם את שיני השום (אפשר גם להוסיף חתיכות בצל).
2. מעסים את הנתח בשמן הזית והתבלינים.
3. מכניסים את הנתח לשקית קוקי יחד עם עלי הדפנה (אפשר להוסיף לשקית תפוחי אדמה, בצלים, שום ו/או בטטה).
4. צולים בתנור במשך שעתיים בחום של 180 מעלות (לא טורבו).
5. מוציאים את הנתח מהשקית, מניחים לו להתקרר, פורסים ומגישים.