פרגית עם עצם לתנור.
פרגית היא אחד המאכלים האהובים ביותר על ילדינו, אז לקראת היציאה (הרשמית בכ”א) לחופש החלטנו לשלוח לכם מתכון שמוציא את המיטב מפרגיות- בשר עסיסי מבפנים וקראסט מדהים מבחוץ.
המצרכים:
8 פרגית עם עצם של “נתחים”
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כוס ציר עוף או 1 כפית אבקת מרק עוף
1/2 כפית פטרוזיליה קצוצה יבשה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה ומוסיפים פנימה את הפרגיות. נותנים לשבת יחד כשעה מכוסים במקרר.
מחממים תנור ל180 מעלות.
צולים למשך 40 דקות ללא כיסוי.
מומלץ על גבי רשת עם תבנית לטיפטוף מתחת.
בתיאבון😁