עוף ממולא לא מה שחשבתם!
אנחנו מתכבדים להגיש לכם היום עוף בלי עצם ממולא בתערובת מרעננת קיצית וכיפית שאפשר אחכ לפרוס ולהכניס לפיתה טריה ופשוט להתעלף מהטעם והריחות…
לתערובת: קוצצים קטן קטן-בצל, פטרוזיליה, כוסברה, מרווה, טימין, אורגנו טרי, שום, נענע, אזוב, פלפל ירוק חריף, פלפל צ’ילי אדום חריף אש.
מתבלים ב- שומן כבש, מלח, פלפל, תבלין שווארמה, חמשת התבלינים, זרעי כוסברה.
דוחסים לתוך העוף, כולל לכל החלקים שהוצאנו מהם את העצם. קושרים בחבל ומהדקים טוב טוב. מעל שמים מלח גס ושמן זית. לתנור מכוסה בנייר כסף, 230 מעלות. חצי שעה מכוסה, חצי שעה בלי נייר כסף. מקררים15 דקות.
פורסים את העוף דק דק. מכניסים לפיתה ביתית. שמים פטרוזיליה טריה וטחינה לימונית ומתמוגגים…