רכיבים:
כנפיים – קילו
לרוטב:
2 כוסות יין לבן
חצי כוס סויה
חצי כוס צ’ילי מתוק
חצי כוס סוכר לבן
2 שיני שום
עוף למון גראס (אם אין- להחליף בחצי לימון סחוט)
כוס כוסברה קצוצה
לטיגון:
שמן קנולה עמוק
הוראות הכנה:
לנקות את הכנפיים ולחתוך לחצי על העצם.
לשים את כל חומרי הרוטב בסיר ולהביא לרתיחה עדינה.
לבשל 20 דקות תוך ערבוב מידי כמה דקות.
בגמר הבישול – לסנן את הרוטב כך שיצא רוטב חלק וסמיך. להניח בצד
לטגן את הכנפיים בשמן עמוק כ- 5-7 דקות. עד השלמה קלה. לא יותר.
להעביר לצלחת עם נייר סופג.
לאחר טיגון כל הכנפיים להכניס לסיר את הרוטב והכנפיים ולבשל כ-5 דקות תוך ערבוב עדין.
בסוף הבישול הכנפיים צריכות להיות מצופות בגלייז מדהים.
בתאבון