רכיבים:
4 פרוסות אוסובוקו בעובי 4-5 ס”מ כל אחת
4 בצלים קטנים או 3 גדולים חתוכים לרבעים
12 שיני שום קלופות
מעט שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
רוזמרין יבש או טרי
נייר כסף
נייר אפיה
מניחים חתיכת נייר כסף די גדולה (שתוכל לעטוף נתח אוסובוקו בודד)
עליה מניחים נייר אפיה אחד
מניחים במרכז החבילה נתח אוסובוקו
סביב הנתח מניחים חתיכות של בצל קטן ו-2 שיני שום שלמות
מעל שמים מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור וכמה עלי רוזמרין
סוגרים את נייר האפיה ונייר הכסף טוב ובזהירות. שיהיה אטום ושלא ייקרע
מכניסים לתנור על חום נמוך (115 מעלות) ללילה שלם (11 שעות בערך).
זה יוצא כל כך רך….
בתאבון